Laadpalen voor uw bedrijf, gebouwenpark of openbaar domein?

DECAT berekent uw ROI en installeert

Tegen 2026 moet elke nieuwe bedrijfswagen elektrisch zijn om te kunnen genieten van een gunstig fiscaal regime. De elektrificatie van het wagenpark stelt onze mobiliteitsinfrastructuur dus voor een enorme uitdaging.

“Snel schakelen” is hier de enige optie.

Als syndicus of eigenaar van gebouwenparken weet u dat uw huurders veeleisend zijn. Laadinfrastructuur behoort nu al tot het basispakket van de meeste huurformules. Maar ook voor bedrijfseigenaars met een vloot aan bedrijfswagens en regelmatig bezoek, is een betrouwbare laadinfrastructuur een must. We hebben alle expertise in huis inzake hoogspanning, midden- en laagspanning en kunnen desgewenst ook energie-autonomie voorzien op uw site. Onze technici zorgen voor een installatie op maat, waarbij onze ingenieurs kunnen helpen bij het uitrekenen van terugverdientijden. Dit alles volgens de lokale en Europese regelgeving inzake de integratie van laadpalen op uw installatie.

Bovendien werkt DECAT dit uit als een totaalproject, met uitbreiding van de energieverdeling, aanpassing aan de normen en herkeuring van de installaties. Indien gewenst integreren we een Load Management System, alsook de koppeling naar de gewenste Charge Point Operator. Zo voorkomt u uitval bij pieken en hebt u geen zorgen inzake facturatie bij openbaar gebruik.

EV binnen uw energiestrategie, hoe begin je eraan? Ontdek het hier.