Interventie
Solliciteren

Groene energie

Decat empowering places is bezorgd om het milieu en stapte om die reden mee in het verhaal van groene energie. Deze passie gegroeid door jarenlang de evolutie in deze markten kort op te volgen en kennis op te bouwen. In combinatie met een jarenlange opgebouwde expertise inzake uitgekiende uitvoering en opvolging, kunnen wij ons profileren als de firma die uw project in zijn geheel uiterst professioneel en kwalitatief uitvoert.

Bovendien onderscheiden we ons van andere installateurs omdat wij niet enkel de zonnepanelen op uw daken monteren, maar ook andere aspecten die bijdragen tot een optimale werking bestuderen. Het dimensioneren van de fotovoltaïsche installatie ten opzichte van de omvormers is uiterst belangrijk. Dergelijke monitoring is specialistenwerk en vergt ook na de oplevering de nodige opvolging en kennis ter zake! Kortom kwaliteit en professionaliteit komen op de eerste plaats!

Zonne-energie

Fotovoltaïsche zonnepanelen maken stroom uit licht, zowel bij direct zonlicht als bij licht uit een bewolkte hemel, en voor kleine toepassingen zelfs uit kunstlicht. Ook in vlaanderen is een installatie van zonne-energie rendabel. Op daken en gevels van onze gebouwen is enorm veel oppervlakte beschikbaar voor het installeren van fotovoltaïsche zonnepanelen. Volgens een studie van het Internationaal Energieagentschap IEA is het technisch mogelijk om in België ongeveer 30% van het totale elektriciteitsverbruik uit zonnepanelen te halen. Daarmee is fotovoltaïsche zonne-energie een van de belangrijkste duurzame energietechnieken voor de toekomst.

Wind-energie

Een windturbine zet de energie van de wind om in een draaiende beweging, die door een generator wordt gebruikt om elektriciteit op te wekken. Op vlak van reglementering inzake windenergie volgt Decat empowering places de evolutie van vergunningen en mogelijkheden op de voet.

Warmtekrachtkoppeling en warmtepomp

De marktevolutie van deze groene technologieën volgen wij op de voet. Deze installaties voeren we reeds geruime tijd uit.