Interventie
Solliciteren

Piping

Piping is werk voor experten. Bij Decat hebben we die experten in huis. Van ontwerpingenieurs, tekenaars, lassers tot installateurs. We monteren alle buisleidingen of frames in zowel RVS, stalen, aluminium of kunststof voor procesindustrie of utilities. Het gaat om precisiewerk dat staat of valt met de kwaliteit van het laswerk (RX-laswerk) en de montage.

Industriële procesklanten

Met onze eigen teams van lassers, monteurs en een perfect uitgerust atelier voor prefabricatie en -montage van onderdelen, kunnen we snel inspelen op vragen van klanten uit de voeding, agro, silo, chemie,... Onze leidingen transporteren stoom, gas en (ijs)water maar ook voor voedingsproducten chemicaliën, halffabrikaten, ... En dit voor tal van gerenommeerde klanten in de industriële sector.

Residentiële oplossingen voor architecten en ontwikkelaars

Ook de technische kokers van de HVAC installaties voor het uitrusten van appartementen kunnen door deze afdeling geassembleerd worden. Zo wordt tijd en geld gespaard op de bouwwerf dankzij snellere montage van deze geprefabte kokerconstructies. Deze zijn drie tot vijf bouwverdiepingen hoog en worden in één keer verticaal ingeschoven.