Support & Onderhoud

DECAT blijft ook na de ingebruikname van uw gebouw of proces in de buurt!

Na de studie, uitvoering en ingebruikneming van uw gebouw bieden wij u een 24/7 service aan. Als technische integrator - dienstverlener houden we bij het ontwerp reeds rekening met een kostenefficiënt onderhoud en beheer. Techniek wordt een alsmaar belangrijker deel van de investering in uw gebouw. Mede door een intelligent beheer ligt de focus op energiebesparing, veiligheid en life cycle van de installaties. Ook aan de opleiding van uw technische ploeg besteden we de nodige aandacht om een efficiënt en slim gebruik na te streven.

Preventief periodiek onderhoud is een must om uw duurzame investering continu en optimaal te laten werken. Bij ontwerp van de installatie schetsen wij u wat een optimaal onderhoud inhoudt. Bij oplevering bieden wij u de mogelijkheid om een transparant onderhoudscontract af te sluiten. Verschillende formules op maat zijn mogelijk. U kunt de planning zelf sturen naargelang uw economische (in)activiteit of ons team doet dit voor u, zodat deze zorg wegvalt binnen uw organisatie

Voor kleinere opdrachten staan wij uiteraard ook tot uw dienst, dit eveneens voor alle technieken, elektriciteit en hvac.

Meer weten over onze tarieven? Klik hier voor een full overzicht.

Aanvraag interventie

Aanvraag offerte onderhoudscontract