Interventie
Solliciteren

Power & EM

Hoogspanning, middenspanning en laagspanning kennen weinig geheimen voor onze technici. DECAT heeft dan ook referenties over het volledige grondgebied en doorheen alle sectoren, zowel publiek als privaat. Gesteund door de programmeurs van de afdeling Automatisatie werken we aan de oplossingen van de toekomst. Dat kan een volledig geautomatiseerde brug zijn die binnenscheepvaart combineert met het wandelcomfort van omwonenden.

Maar dat kunnen ook oplossingen in de waterbouw of de landbouw waar . Zo bouwen we middenspanningscabines voor landbouwers met actuele terugverdientijden van slechts 5 jaar, of regelen we stuwen voor het beheren en beheersen van het polderwater. Maar ook toepassingen in industrie, met noodstroomvoorzieningen of hoogspanning, zijn legio.

In de vrijetijdssector voorzien we dan weer de attracties in Plopsaland van grote vermogens. Hoe complexer de vraag, hoe liever we er ons in vastbijten. Deze divisie kan op elk type projecten leidend of assisterend zijn diensten aanbieden.

Aanvraag hoogspanning & laadpalen

Aanvraag hoogspanning