Interventie
Solliciteren

Hoogspanning

Elektrische energie is het hart van elk bedrijf. Door de privatisering van energienetwerken en de toenemende wet- en regelgeving, kiezen steeds meer bedrijven en agricultuur voor de aanleg en het beheer van een eigen middenspannings- of hoogspanningsinstallatie. Gezien de hoge kwaliteitseisen, veiligheidsnormen én de afhankelijkheid van beschikbaarheid groeit de behoefte aan specialisten binnen dit vakgebied.
Op basis van uw energiebehoefte adviseren we bij de aanpassingen van uw netwerk. Zowel in bestaande als in nieuwe omgevingen kunnen we de installatie aanleggen, uitbreiden en/of onderhouden. We hebben de expertise voor het realiseren van een doorverbinding tot en met het volledig realiseren van een 36kV-netwerk en dit voor zowel grote als kleine vermogens tot 25MVA.
In één sessie inspecteren wij de staat van uw hoog- en laagspanningsinstallatie, om zo een voorstel op maat uit te werken.
U kunt rekenen op een full service na deze inventarisatie: van ontwerp , montage en inspectie naar een preventief en/of correctief onderhoud. Dit in een 24/7 service.
Daarboven garanderen we een grote stock, eigen dieselgroepen, een snelle levering en vooral een zeer snel interventieteam ter plaatse. En net de combinatie van deze 4 factoren is voor veel bedrijven een must!