Solar

Photovoltaïsche panelen zetten de ontuitputtelijke bron van zonne-energie om in elektriciteit. Door slimme modulering met batterijsystemen en sturingen, slagen onze technici er in om deze energie ook quasi voor 100% in eigen beheer te houden.

Hoogspanning is onontbeerlijk in bepaalde productieprocessen maar ook aardig meegenomen als je een 'supercharger' voor je personeel en klanten wil installeren. Als die bovendien publiek toegankelijk is, zit er tot 200% aftrekbaarheid op bepaalde investeringen.

Elk bedrijf maakt zich klaar voor de elektrificatie van het wagenpark. Decat rekent het beste scenario uit, koppelt de EV-infrastructuur aan hoogspanning en PV-installatie tot één performant geheel. Denk ruimer dan het EV-verhaal en check hier hoe we dit aanpakken in een totaalstrategie.

Met elektriciteit kunnen we zowel koeling als verwarming aansturen, en dit door middel van warmtepompen. De eigen PV-installatie kan dus ook hier als bron aangesproken worden. Bij DECAT hebben we specialisten hoogspanning, laagspanning, solar én HVAC in huis die dit alles integreren.